CORONAVIRUS

      Reacties uitgeschakeld voor CORONAVIRUS

UPDATE – 10 mei 2020
– We gaan weer OPEN –
Vanaf maandag 11 mei gaat ‘Ergo in Praktijk’, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM, de dienstverlening weer opstarten. In afstemming met u zal voorafgaand telefonisch besproken worden hoe uw hulpvraag (weer) opgepakt kan worden.

UPDATE – 29 april 2020
Het kabinet heeft 21 april jl de nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Aangegeven is dat de geldende maatregelen verlengd worden tot en met 19 mei. Dit betekend ook dat ‘Ergo in Praktijk’ vooralsnog gesloten blijft.

UPDATE – 31 maart 2020
Het kabinet heeft vandaag bekend gemaakt dat de coronamaatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekend ook dat ‘Ergo in Praktijk’ tot dan gesloten blijft.

In opdracht van de Rijksoverheid hebben de makers van ‘Steffie’ een speciale website over het coronavirus gelanceerd:

https://corona.steffie.nl/nl/

UPDATE16 maart 2020
Vanuit ‘Ergo in Praktijk’ vinden veel afspraken plaats met en thuis bij kwetsbare cliëntengroepen.
In verband met de snel opeenvolgende ontwikkelingen rondom het coronavirus en om verdere verspreiding tegen te gaan is besloten ‘Ergo in Praktijk’ voor nu te sluiten.
De praktijk is fysiek gesloten en behandelingen aan huis en in zorginstellingen komen te vervallen tot in ieder geval 6 april 2020.

We houden de berichtgeving via het RIVM en de GGD goed in de gaten.

12 maart 2020
In Nederland gelden vanaf donderdagmiddag 12 maart 2020 maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Op de website van het RIVM vindt u alle informatie.

‘Ergo in Praktijk’ volgt de richtlijnen van het RIVM en de GGD.
Wat betekent dit voor uw afspraak met uw ergotherapeut?

– Wij hanteren de hygiënemaatregelen.
– Het is belangrijk af te wegen of een ‘face to face’ afspraak in deze omstandigheden écht noodzakelijk is.
– Als uw ergotherapeut zich niet fit voelt of klachten heeft zoals hoesten, niezen of keelpijn zal uw afspraak geannuleerd worden. U wordt hierover dan zo spoedig mogelijk telefonisch geïnformeerd.

Wij vragen u het volgende te doen:

– Als u een afspraak heeft met de ergotherapeut maar last heeft van verkoudheid, hoesten en/of griepklachten vragen wij u om telefonisch contact op te nemen om uw afspraak te verzetten.
– Ook vragen wij u telefonisch contact op te nemen wanneer de ergotherapeut bij u thuis komt en uw huisgenoot/partner één van deze klachten vertoont.

Deze maatregelen zijn van kracht t/m 6 april 2020 en worden indien nodig aangepast.
We houden de berichtgeving via het RIVM en de GGD goed in de gaten.